Fasadrenovering Nacka

Din expert på fasadrenoveringar.

Entretrappa av betong.

Har du också problem med din betongtrappa?

Trappor finns i alla storlekar och former. Utomhustrappor blir särskilt utsatta för ganska tuff behandling både från vårt klimat, dom boende och besökare. Så att ett renoveringsbehov uppkommer borde inte vara någon större överraskning egentligen. Men vad gör man när man väl står där med en trasig betongtrappa? Hur lagar man detta på bästa sätt? Ja det blir en del frågor som uppkommer naturligtvis.

Vi kan betongtrappor.

I dom flesta fall går det faktiskt att renovera en betongtrappa på ett hållbart sätt med rätt typ av material. Egna försök med olika typer av målarfärg har vi sett massor av som tyvärr allt för ofta slutar med  besvikelse och en färgflagande betongtrappa. En hållbar renovering är en viktigt del i kostnader för fastighetens underhåll oavsett vad man än renoverar.

Låt oss renovera din betongtrappa med våra ytskiktsmaterial.

Det finns ju tillfällen när man vill åtgärda eller fräscha upp sin gamla betongtrappa utan att för den skull att trappan behöver vara trasig. Betongtrappan kanske har förlorat sitt forna utseende eller börjat bli hal vid fukt eller vid regnväder. Våra typer av material och arbetsmetoder skapar långsiktiga och hållbara renoveringar av betongtrappor. Dessa typer av material gör också så att man får ett permanent halkskydd.

Har din betongtrappa börjat gå sönder? Kontakta oss innan uppkomna skador hinner uppnå ett skick där det kanske inte ens är möjligt att reparera. I dessa fall måste man tyvärr gjuta en betongtrappa. Nu kan vi förvisso åtgärda dom flesta skador som uppkommit med det är alltid bäst att vara ute i god tid.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök med oss. Tillsammans tittar vi på er betongtrappa och gör en helhetsbedömning av betongtrappans renoveringsbehov. Därefter återkommer vi med en kostnadsfri offert. Hör av er till oss så får ni kontakt med yrkeskunniga specialister som hjälper till med renovering av er trasiga gamla betongtrappa. Vi är aktiva i Stockholm och omnejd.

 

       


Mer om fasadrenovering.                                                                                       Mer om laga husgrund.

Entretrappa av betong.
Rulla till toppen