Fasadrenovering Nacka

Din expert på fasadrenoveringar.

Laga husgrund.

Din husgrund är viktig.

När våren gör sitt antåg efter en lång och kylig vinter så är det oftast då man upptäcker skador i husgrunden. Frostsprängningar och andra typer av  skador upptäcks i sockelputsen. Sprickor och frostsprängningar i husgrunden kan leda till fuktskador inomhus om det vill sig illa. Man bör därför agera och åtgärda dessa skador omgående. Många gånger så utför man renovering av sockelputs endast i samband med översyn av husets fasad.

Måla om husgrunden.

Vare sig huset har en putsade fasad eller en träpanel så behöver sockelputs ett återkommande underhåll. Att tänka på är att husgrunden kan behöva en tätare underhållsintevall.

Låt oss sköta ditt underhåll av din husgrund.

Beroende på skadeläget så varierar renoveringens omfattning av din sockelputs. Har man haft en längre tids eftersatt underhåll så brukar behovet av åtgärder vara mer omfattande. Att utföra en renovering av husgrunden själv kan vara krångligt om man inte har erfarenhet av arbeta med mur och puts sedan tidigare och är inget vi rekommenderar.

Dessutom utöver rätt putsbruk och passande färg så behöver man ha tillgång till mur och putsverktyg för att kunna utföra detta arbete.

Vi putsar och lagar din husgrund med rätt valda material.

Hos oss får du professionell hantverkshjälp med erfarna murare som renoverar din husgrund på ett korrekt sätt och med rätta material som är avseddaför detta ändmål. Låt oss på fasadrenovering Nacka putsa och måla din husgrund och få ett tillfredställande resultat som lyfter hela ditt hus. Vi målar och kan laga husgrund i Stockholm och omnejd.

Vill du komma i kontaktmed oss?  Kontaktinformation

Laga husgrund.
Rulla till toppen